Zaloguj przez Facebook
ZAŁÓŻ KONTO
OCENA: 7/10 (4 głosów) Ilość odsłon: 1221
the residential family home is located on a hillside that slopes towards the
east on the outskirts of the city of linz. the topography of the building site,
building regulations, and the location of the plot were defining parameters
for the design and conception of the house. the result is a clear structure,
which appears monolithic from the outside, but has a complex interior spatial
structure. the interior is marked by the characteristically slanted shear walls
– as a podium-like stepped “living landscape” or a dynamically aligned
ceiling. the different use areas on the ground floor and upper floor form an
interconnecting spatial ensemble. the real abundance of space results from
the slants, the high openings and the connection between the top and the
bottom, which is further enhanced by the changing light over the course of the
day. the staircase-like podiums broaden the living room and lead to the upper
floor. the mid-day sun shines through the large west-facing window, over the
podiums into the living space.

Szczegółowe informacje:

Status: Istnieje
Architekci: archinauten

Archigaleria w liczbach:

Funkcje:

Materiały:

Nie określono materiałów.

Wyróżnienia:


Archigaleria została wyróżniona za dokładne wypełnienie.